+ 381 11 4077 667
Hotel SPLENDID DOČEK NOVE 2020. GODINE

Period boravka od 27.12.2019. do 05.01.2020.god

-sopstveni prevoz-

 

Drugo dete do 11.godina u pratnji 2 odrasle osobe – GRATIS + doplata za svečanu novogodišnju večeru 50€

Cena aranžmana: 370,00 eur po osobi

4 dana / 3 noćenja usluga noćenje sa doručkom + svečana večera 31.12. sa muzičkim programom

*Prvo dete do 11 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 185,00 eur  *Drugo dete do 11 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća samo doplatu za svečanu večeru 31.12.2019. – 50,00 eur  *Treća odrasla osoba plaća 343,00 eur

 

Cena aranžmana: 470,00 eur po osobi

7 dana / 6 noćenja (5+1 gratis) usluga noćenje sa doručkom + svečana večera 31.12.

*Prvo dete do 11 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 235,00 eur  *Drugo dete do 11 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća samo doplatu za svečanu večeru 31.12.2019. – 50,00 eur  *Treća odrasla osoba plaća 433,00 eur

 

MUZIČKI PROGRAM:

               Datum                                                                             Učesnici

               31.decembar.2019.                                                    Neda Ukraden&Igor Simić Bend; Žuti Serhatlić orkestar

               01.januar 2020.                                                            Neda Ukraden&Petar Grašo; Žuti Serhatlić orkestar

               02.januar 2020.                                                            Igor Simić Bend; Žuti Serhatlić orkestar

               03.januar 2020.                                                            Haris Džinović; Žuti Serhatlić orkestar

• Cena važi za uplate do 10.12.2019.godineHotel Splendid Conference & Spa Resort

Lokacija: Hotel na 30 m od plaže. Wellness-a koncipiran na četiri elementa: zemlji, vatri, vazduhu i vodi.
Usluga: ND – noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto)
Smeštaj: 322 standardne superior dvokrevetne sobe i apartmane sa posebnim balkonom (uključujući 56 povezanih soba i 6 soba prilagođenih potrebama hendikepiranih osoba) 4 junior apartmana 1 predsednički apartman, 1 penthouse apartman, 13 wellness apartmana. Svaka soba/app ima kupatilo sa kadom i tušem, fen, kablovsku TV, telefon, internet, sef, mini bar, klimu, balkon a većina soba/app ima pogled na more.

Sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran sa terasom, lobi bar, konferencijiski i banket bar, aperitiv bar, bazen bar, ekskluzivni restoran sa panoramskim pogledom na more, plažni bar i restoran, prostrani foaje sa pogledom na more, zatvoren i otvoren bazen sa grejanjem, hamam i đakuzi, termalna, infracrvena herbalna sauna, potpuno opremljena sala za vežbanje, solarijum, višenamenski sportski teren, baštenski šah, boule teren, teren za mini golf, frizer, butici i prodavnice, dečiji klub, sopstvenu plažu, garažu i parking.

Cena uključuje:

• Svečanu večeru 31.12.2019. sa muzičkim programom (obavezna doplata za drugo dete do 11 godina – 50,00 eur).

• Smeštaj na bazi usluge noćenje doručak po osobi u dvokrevetnoj superior sobi, pogled vrt

• Wellness zona, koja uključuje 2 velika zatvorena bazena i dečiji bazen, finsku saunu, blagu saunu, bio-saunu sa borovim iglicama, saunu u kamenu, parno kupatilo, zonu za relaksaciju, tuševe doživljaja,  snežnu kabinu i fontanu sa ledom, Techno gym i fitness centar, na raspolaganju od 7h do 21:00h svakog dana.

• privatni parking hotela i besplatan bežični internet.

 

Doplate za gala večere za goste hotela : 01.01.NEDA UKRADEN & PETAR GRAŠO- 50€ po osobi (25€ za decu); 02.01. IGOR SIMIĆ BEND - 25€ po osobi (12,50€ za decu) i 03.01. HARIS DŽINOVIĆ- 35€ po osobi (17,50€ za decu)

Doplate: boravišna taksa i osiguranje 1,50 eur po odrasloj osobi i danu (deca do 12 godina 0,50 eur, deca 12-17 godina 1,00 eur); jednokrevetna soba 100%; superior soba sa pogledom na more 20,00 eur po sobi i danu; premium soba sa pogledom na more 40,00 eur po sobi i danu; polupansion 25,00 eur po odrasloj osobi i danu; pun pansion 45,00 eur po odrasloj osobi i danu ( deca do 11 godina imaju 50% popusta na doplate za obroke).

SVE CENE SU IZRAŽENE U EURIMA. OBRAČUN ARANŽMANA SE VRŠI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U CENU NIJE UKLJUČEN DINARSKI DEO ARANŽMANA : 1.250,00 RSD PO ODRASLOJ OSOBI I 700,00 RSD PO DETETU OD 2-12 GODINA

 

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:

Boravak  na bazi  izabranog broja noći  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila.

1. dan Dolazak u hotel sopstvenim prevozom. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe posle 16:00 h prema uplaćenoj rezervaciji.

2 –  predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme                

Poslednji dan    Doručak. Napuštanje hotelskih soba prema paketu do 09.00h

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

U cenu nije uključeno:

*troškovi prevoza (obezbedjujemo uz nadoknadu)

*boravišna taksa i osiguranje (plaća se u Agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od napomene)

*osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje, osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja (obezbedjujemo uz nadoknadu)

*individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

*U CENU NIJE UKLJUČEN DINARSKI DEO ARANŽMANA: 1.250,00 RSD PO ODRASLOJ OSOBI I 700,00 PO DETETU OD 2-12 GODINA

VAŽNE NAPOMENE:

- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.

- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.traveltravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika

- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.

-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU

-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze

-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.

-U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete u visini 300.000.- Eura, polisa broj 146 70006834 i Anex od 01.10.2019..godine zaključenog sa osiguravačem Kompanijom Dunav osiguranje a.d.o.

 ( Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske  presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.) 

Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata

- Travel travel-turizam bez granica doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.                                                                                                                 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije TRAVEL TRAVEL - TURIZAM BEZ GRANICA D.O.O. ustanovljene 01.10.2019.god i usaglašene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa

PROGRAM PUTOVANJA br.1 od 25.11.2019.god.

OTP br. 21/2018 od 27.03.2018.god.

© 2020 Travel Travel | Fly Web Team