+ 381 11 4077 667
Hotel PALAS - Nova godina

Hotel Palas Petrovac 4* – Nova Godina 2023/2024

U muzičkom delu programa nastupiće:

31.12.2023.

01.01.2024.

02.01.2024.

 

Neda Ukraden

 

Ivana Selakov

 

Džejla Ramović

 

Slavko Banjac

 

Saša Matić

 

Aco Pejović

 

Huahua bend

 

Huahua bend

 

Huahua bend

 

Cena trodnevnog aranžmana iznosi 629€ po osobiHotel Palas 4*

Lokacija: Hotel na samoj obali mora, na 50m od plaže.

Usluga: PP – polupansion (doručak/večera – švedski sto)

Smeštaj: Raspolaže sa 167 soba i 4 apartmana. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klimu, balkon, a većina je sa pogledom na more.

Sadržaj: Hotel ima recepciju, lift, klimatizovane društvene prostorije, internet centar na recepciji , wireless internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran), restoran, aperitiv bar, pool bar,american bar, francusku terasu (na kojoj se u sezoni organizuju razne muzičke i tematske večeri), novootvoreni welness i spa koji u sastavu ima finsku saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, whirpoll i tuševe doživljaja, teretanu, otvoren i natkriven bazen, razne vrste masaža, a na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom ,poligon za boćanje i parking (koji se plaća).Aranžman obuhvata:

*Noćenje u hotelu "Palas" 4 **** u Petrovcu na bazi punog pansiona i to: doručak, ručak i svečane večere, sve tri noći 31.12.2023., 01.01.i 02.01.2024.

Prateći uslovi:

*Svaki dodatni dan- doplata 65,00€ na bazi punog pansiona

*Deca uzrasta do 7. godina - gratis boravak ( nemaju stolicu u restoranu ) 

*Deca uzrasta do 7 godina - 50 % popusta  ( imaju stolicu u restoranu) 

*Deca uzrasta od 7- 12  godina - 50 % popusta

*Za uplate kompletnog iznosa aranžmana do 01.12.2023 . godine - 1 dan gratis boravka koji se može iskoristiti  30.12.2023 .godine ili 03.01.2024.godine. 

 


U hotelu je obezbeđena usluga igraonice za decu u toku dana od 10h do 18h gratis, kao i svečani program za decu sa večerom sve tri noci u posebnoj sali uz profesionalnu animaciju od 21h do 04h.

Hotel poseduje  welness i spa centar, zatvoreni bazen i teretanu. Usluge bazena i teretane su gratis za goste hotela dok su za spa centar obezbeđene povoljnije cene.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

*gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana prepolaska

*čekovima građana uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak na 3 mesečne rate bez Kamate

*uplatom preko računa- uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

U cenu je uključeno:

*smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i broja dana

*troškovi organizacije aranžmana

U cenu nije uključeno:

*troškovi prevoza (obezbedjujemo uz nadoknadu)

*boravišna taksa i osiguranje (plaća se u Agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od napomene)

*osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje, osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja (obezbedjujemo uz nadoknadu)

*individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

VAŽNE NAPOMENE:

*Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.

*Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.traveltravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika

*Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu;

*Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

*Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš i ličnu kartu.

*Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

*Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.

*Maloletna lica moraju imati važeći pasoš za prelazak granice (važi od januara 2020.god)

*U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000-Eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A za slučaj Insolventnosti i radi naknade štete u visini 50.000- Eura, zaključenog 25.05.2021.g.sa Primaocem garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Beograd, Kondina br.14, broj bankarske garancije 105060000000799413 od 24.05.2021. od Aik Banka AD Beograd. Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u period koji ne može biti

duži od šest meseci, računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko primaoca bankarske garancije Nacionalna asocijacija turističkih agencija PU “YUTA”, na telefon 011/3228686, 3228687, prijavom na adresu YUTA Beograd, ul.Kondina br.14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog Suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi putovanja i garancija i da iste u celosti Prihvata

*Travel travel-turizam bez granica doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja

za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije TRAVEL TRAVEL - TURIZAM BEZ GRANICA D.O.O. ustanovljene 24.05.2021. i usaglašene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa

PROGRAM PUTOVANJA BR. 19 od 25.10.2023.g

© 2020 Travel Travel | Fly Web Team